Politica de confidențialitate

www.tuvaluereporters.com (SITE) este creat si administrat de SC Tudor Communication SRL care poate fi contactat la adresa de e-mail: office@tudor-communication.ro și la adresa poștală: str. Culmea Veche, nr.2, Sector 3, Bucuresti 011683.

Accesul la conținutul complet este condiționat de introducerea unui user-name și parola, coroborate cu realizarea plății.

Pe parcursul procesului de înscriere în sistem din partea firmelor sau a persoanelor individuale, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul de înregistrare va conține informații de contact detaliate ale utilizatorului care vor fi folosite pentru identificarea și contactarea directă a utilizatorul, astfel încât procesul de abonare să fie cât mai rapid.

Pentru a folosi serviciile oferite de www.tuvaluereporters.com, esti de acord:

  1. Să furnizezi date adevarate, exacte si complete asa cum sunt prevăzut în formularul de înregistrare.
  2. Să actualizezi datele personale pentru a fi adevarate, exacte si complete. În situația furnizării de date incomplete sau false, www.tuvaluereporters.com are dreptul să suspende sau să iți desființeze contul si sa iti refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a www.tuvalue.com;

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului
www.tuvaluereporters.com
3. Suspendarea accesului
4. Schimbări aduse
www.tuvaluereporters.com

5. Inregistrare, parole si responsabilitati
6. Platforme de comunicatie puse la dispozitie de site
7 Forta majora
9. Concluzii
10. Lege aplicabile si jurisdictie

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul www.tuvaluereporters.com (precum si orice alt material avand legatura cu acesta) trimis sau furnizat dumneavoastră apartin Tudor Communication și colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor). Acestea sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisă sub forma de abonament, dacă sunteți companie sau un cont de logare, dacă sunteți jurnalist.
Drepturile patrimoniale de autor asupra textelor, comentariilor, mesajelor publicate de dvs. se transferă asupra Www.tuvalue.comui  de îndată ce le postati. Dupa momentul afisarii acestora pe www.tuvaluereporters.com, dvs continuati sa detineti drepturile morale de autor asupra lor. Implicit, dvs aveti in continuare dreptul de a folosi acele texte in orice mod doriți. Prin afisarea sau publicarea oricaror texte, comentarii, mesaje etc. pe site dvs ne acordati o licenta limitata, neexclusiva de a folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui aceste texte.

2. Utilizarea continutului www.tuvaluereporters.com

Ca jurnalist, puteti copia si printa continutul www.tuvaluereporters.com pentru scopuri jurnalistice. În orice alte cazuri, conținutul www.tuvaluereporters.com nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea www.tuvaluereporters.com .

Reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.tuvaluereporters.com  asupra Continutului.
Orice utilizare a continutului  www.tuvaluereporters.com  în alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@tudor-communication.ro

3. Suspendarea accesului

Tudor Communication poate, fără notificări sau formalități , să suspende sau să înceteze accesul dvs. la Continutul www.tuvaluereporters.com  sau la o parte a acestui continut.

4.Schimbari ale www.tuvaluereporters.com

Tudor Communication își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau șterge in orice moment portiuni ale  www.tuvaluereporters.com. De asemenea, www.tuvalue.com isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole, responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul www.tuvalue.com este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. www.tuvaluereporters.com  nu va cere niciodata parola conturilor în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă solicităm să nu dezvaluiti aceasta parolă.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile personale sau la corespondenta atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, www.tuvaluereporters.com  nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul www.tuvaluereporters.com . In situatia in care se descopera accese de acest gen, www.tuvaluereporters.com  isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau.

6. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site

www.tuvaluereporters.com va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole). In ideea in care www.tuvaluereporters.com   nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Pentru comentariile postate de utilizatori, la articolele cuprinse in website, raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora. www.tuvaluereporters.com  isi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comentarii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de noi este supusa urmatoarelor limitari:
– Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor www.tuvaluereporters.com   nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de noi sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea www.tuvaluereporters.com  sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
– Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri www.tuvaluereporters.com .

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi www.tuvaluereporters.com   pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

7. Atenționări speciale

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, www.tuvaluereporters.com  nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a www.tuvaluereporters.com, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sawww.tuvaluereporters.com  nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca www.tuvaluereporters.com va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

www.tuvaluereporters.com nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, www.tuvaluereporters.com  nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere www.tuvaluereporters.com  pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

8. Forța Majoră

www.tuvaluereporters.com , afiliații sau/ si furnizorii de informație către www.tuvaluereporters.com  nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de voința noastră.

9. Concluzii

Tudor Communication www.tuvaluereporters.com  este indreptățit, fără notificare și fără îndeplinirea unor alte formalități, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, www.tuvaluereporters.com   va notifica utilizatorii printr-un mesaj postat pe prima pagină care va cuprinde un link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a www.tuvalue.comui implica acordarea acordului asupra noilor termeni din prezentul acord.
Există unele servicii oferite de www.tuvaluereporters.com   care pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati la loc vizibil.
Conținutul furnizat de terți: părți ale www.tuvalue.comui pot sa fie furnizate de terțe persoane cu care www.tuvaluereporters.com  are încheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, în interiorul conținutului www.tuvaluereporters.com  pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. www.tuvaluereporters.com  nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul său.

10. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.


GDPR
Privacy Policy