Evenimente

PREZENTARE

Lansarea campaniei #respectjurnalistii
DE CE?
Jurnalismul este oaia neagră a societății românești în ultimii ani. Zeci de publicații au dispărut, sute de jurnaliști s-au refugiat în online sau și-au schimbat meseria. Alții fac jurnalism pe cont propriu sau în proiecte temporare. Fără finanțări, supraviețuind la limită zi de zi. Afectată profund de lipsa de considerație și de respect, cea de a patra putere în stat este în derivă și trage după ea întreaga societate.
CUM?
Noi vrem respect! Respectul se câștigă, respectul se acordă. Societatea are nevoie de jurnaliști capabili să-și câștige respectul, de patroni care să aprecieze valoarea jurnalistică dincolo de interesele comerciale și de o societate care crede în respect, capabilă să sancționeze toate derapajele.
CÂND ?
Din 14 noiembrie, jurnalismul începe aventura de a-și recâștiga respectul. În online și offline.
UNDE?
2ValueReporters este comunitatea care susține jurnalismul să-și recâștige locul în societate, care sprijină inițiativele și oamenii de valoare.
CE?
Vom premia jurnaliștii talentați și experimentați și îi vom ajuta să se perfecționeze pe cei aflați la început de drum. Vom încerca să adunăm în jurul valorii de respect toți oamenii care cred că încă mai avem nevoie de jurnaliști integri, valoroși și puternici.
CINE?
Tudor Communication este agenția de PR formată de foști jurnaliști pentru care informația are aceeași valoare, indiferent de care parte a baricadei comunicării te afli. Pentru că noi credem în valorile neîntoarse pe dos.