„Defying Challenging Times” – coaching profesionist gratuit pentru jurnaliști

„Defying Challenging Times” – coaching profesionist gratuit pentru jurnaliști

Jurnaliștii interesați de dezvoltarea lor profesională și personală vor putea beneficia în săptămâna 17-23 mai de un coach profesionist, acreditat internațional, în 2-3 sesiuni oferite probono, fiecare cu o durată de 30-45 minute.

În cadrul Săptămânii Internaționale a Coaching-ului (International Coaching Week ICW -17-23 mai), ICF – Romania deschide larg ușile către toți oamenii dornici să experimenteze unul dintre cele mai eficiente instrumente de leadership și creștere personală, profesională și relațională: coaching-ul la cele mai înalte standarde de profesionalism. Sunt invitați să profite de această oportunitate lideri, manageri, specialiști în resurse umane, antreprenori, ziariști, profesori, voluntari în serviciul organizațiilor non-profit, OAMENI – pentru că toți suntem agenți ai schimbării în societatea românească.

International Coaching Week (ICW) are rolul de a educa publicul despre valoarea pe care o are lucrul cu un coach profesionist ICF și de a populariza rezultatele și progresele realizate prin procesul de coaching. Timp de o săptămână, coach-i din întreaga lume oferă o varietate de activități și servicii pro bono în comunitățile lor locale, pentru a le permite celorlalți să experimenteze coachingul și beneficiile sale în mod direct, la primă mână. Cu alte, cuvinte, coachingul poate face parte din viata noastră de zi cu zi, ne poate susține pe toate planurile -profesional, personal.

Sub titlul „Defying Challenging Times”, ICF Romania invită publicul larg să exploreze posibilitatea de a sfida constructiv vremurile provocatoare pe care le traversăm. Sunt două moduri prin care te poți conecta la comunitatea de coach-i profesioniști:

  • workshop-uri create ca spații de învățare experimentală, ce vizează creșterea impactului ca lideri, facilitarea conversațiilor constructive și productive care conduc la relații de calitate și se pot reflecta în performanța individuală a fiecăruia, dar și a celei din echipele care beneficiază de implementarea unei culturi de coaching într-o companie;
  • sesiuni individuale de coaching, cu un coach profesionist acreditat ICF.

Ofertă specială pentru jurnaliștii din comunitatea 2ValueReporters

 Prin bunăvoința partenerilor noștri de la MMM Consulting, jurnaliștii din comunitatea 2ValueReporters sunt invitați să se înscrie și să beneficieze gratuit de coaching profesionist.

TUDOR Communication și ICF România invită jurnaliștii români la sesiuni gratuite de coaching profesionist, în săptămâna 17-23 mai. Jurnaliștii interesați de dezvoltarea lor profesională și personală vor putea beneficia în cadrul Săptămânii Internaționale a Coaching-ului (17-23 mai) de serviciile unui coach profesionist, acreditat internațional, în 2-3 sesiuni oferite probono, fiecare cu o durată de 30-45 minute.

Jurnaliștii interesați de dezvoltarea lor profesională și personală vor putea lucra în următoarea perioadă cu un coach profesionist, acreditat internațional, în 2-3 sesiuni oferite probono, fiecare cu o durată de 30-45 minute.

Ce ai de făcut:

  • alege-ți un coach ICF dintre cei disponibili pe pagina evenimentului –

https://coachfederation.ro/icw/;

  • trimite-i un email folosind adresa menționată sub numele lui, în timp util (fiecare coach are număr limitat de ore donate ICW);
  • stabilește împreună cu el detaliile sesiunii (data, ora etc).

Nu ratați această ofertă generoasă! Experimentați sfidarea propriilor voastre provocări prin intermediul unei perspective diferite, generatoare de sens și valoare profunde pentru tine și cei din jur. Vă așteptăm cu impresii post-coaching.

Echipa TUDOR Communication

 

 

 

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *