parallax background
ÎNSCRIE-TE ACUM

Calendar Traininguri gratuite pentru jurnaliști

Vă invităm să participați la trainingurile pe care Tudor Communication le facilitează lunar, oferite gratuit de partenerii noștri.

Am contactat cei mai buni furnizori de training în materie de vânzări, coaching și dezvoltare personală, leadership, marketing online, SEO, vânzări, creative writing, public speaking. Ei vă vor ghida să descoperiți noi valențe ale profesiei de jurnalist, în continuă schimbare.

De ce Academia Jurnaliștilor?

Tudor Communication crede în învățarea continună care îi ajută pe jurnaliști să descopere noi valențe ale profesiei lor. Știm ce înseamnă sacrificiile jurnaliștilor care își depășesc limitele, pentru a afla și a transmite adevarul. Știm că o lume normală nu poate exista fără o presă de calitate și independentă. De aceea vrem să adunăm jurnaliștii cărora le pasă de calitatea presei din România și împreună să reinstaurăm valorile de bază ale jurnalismului etic, profesionist.

De ce?

Pentru că vrem să încetăm să ne mai plângem de cât de greu ne este.

Pentru că vrem să ieșim din „Valea Plângerii” și să găsim soluții concrete la problemele cu care ne confruntăm.

Pentru că vrem să oferim repere de bune practici în jurnalism, un jurnalism lipsit de fake news, surse îndoielnice, manipulare, informații neverificate sau trunchiate, senzaționalism ieftin.

Pentru că social media și alte tipuri de surse alternative încep să ia locul jurnalismului. Dar acestea nu pot și nu trebuie să înlocuiască jurnalismul de calitate.

Pentru că ne dorim comunicare cu valoare de informație.

Pentru că vrem să oferim modele de jurnaliști informaţi, conectaţi la mediul de afaceri, în legătură directă cu reprezentanţii companiilor.

Pentru că vrem să găsim un limbaj comun pentru companii și jurnaliști.

Pentru că vrem să recâștigăm renumele presei ca fiind „câinele de pază al societății”.

Formular de înscriere


Locurile la trainingurile noastre sunt în număr limitat. De aceea, prin bifarea acestei căsuțe confirm faptul că sunt jurnalist.
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal de către 2 Value Reporters în scopul utilizării acestora pentru buna desfășurare a activității conform GDPR.

Tehnici de comunicare și persuasiune în contextul digitalizării, trainer Mihai Arghire, Partner & Senior Consultant, Brightway.

Intră în comunitate