Cine suntem

Ce aducem nou? .

2Value Reporters este singura comunitate care sprijină în mod activ jurnalismul de calitate și care îi pune pe jurnaliști în legătură cu companiile care reprezintă motorul economiei prin 2Value.

Tudor Communication

este o agenție de PR, specializată în relații în media și evenimente. Cei șapte ani de muncă în presă, urmați de alți șapte în PR și antreprenoriat, au ghidat-o pe Mihaela Tudor, fondatoarea Tudor Communication, să își formeze o echipă de jurnaliști cu experiență.

Diversele medii de comunicare în care aceștia au activat – presă audio-vizuală, investigații, jurnalism de cultură antreprenorială și de leadership – îi ajută să aibă o privire de ansamblu asupra felului în care evoluează mass media.

Înțelegem că fragmentarea mediilor de comunicare și explozia rețelelor de socializare au schimbat modul de comunicare în masă, de aceea căutăm formule inovatoare de comunicare.

Vrem să adunăm jurnaliștii cărora le pasă de calitatea presei din România și împreună să reinstaurăm valorile de bază ale jurnalismului etic, profesionist. Ne plângem că jurnalismul se degradează din ce în ce mai mult, că jurnaliștii se transformă în simpli executanți ai directivelor mogulilor.

Respectăm și încurajăm jurnalismul de calitate.

De ce?

'

Contextul actual !

Creăm punți de comunicare între jurnaliști și reprezentanți ai companiilor.